Friday, January 22, 2010

Photoshoot #3

Dit week ging niet zo goed. De meeste foto's waren blurrig uitgekomen. Ik heb tips gekregen om ze te verbeteren. Mijn bedoel was ook niet goed over gekomen. Bij het scheren moest het een intiem moment zijn. Artiest bedenkt lyriek tijdens het scheren als voorbeeld. De artiest heeft ook een liefde voor kunst probeerde ik te laten zien met een tekenmap maar de tekemap was niet goed uitgebeeld en er zijn veel andere manieren om at te laten zien en de tekenmap was niet zo'n goed idee.

Photoshoot #2

Dit week ging het wat beter. Nu is mijn thema:"Artist in the making." Mijn taak is om de "upcoming" artiest te adverteren. Jullie kennen hem niet en door mij, komen jullie iets over hem te weten.

Friday, January 8, 2010

Photoshoot Week 1

We moesten een krantenartikel zoeken als inspiratie om foto's te maken. Ik heb : "Antillen blijven bevreesd voor discriminatie" gekozen. Mijn bedoel was een zwarte mevrouw die wordt genegeerd door een blank vrouw en zij probeert haar aandacht te krijgen. Ik heb als feedback gekregen dat het niet letterlijk moet zijn. Het moet een verhaal, vertellen waarbij de persoon die de foto ziet zelfs kan bepalen. Ook was het te donker en we kunnen flits niet gebruiken ook niet als je een witte papier ervoor zet. Als je flits wordt je foto plat.